Има ли по-добро трио от ,  и ? Ако гледате

...
Има ли по-добро трио от ,  и ? Ако гледате
Коментари Харесай

Чарлийз Терон, Никол Кидман и Марго Роби – жертви на сексуален тормоз

Има ли по-добро трио от,  и? Ако гледате първия тийзър на  Bombshell , ще се уверите, че първокласните актриси на Холивуд вършат поръчка за в действителност мощна лента, която да отрази абсурда към към този момент покойния медиен магнат Роджър Ейлс (в ролята – Джон Литгоу, прочут с ролята си на Артър Мичъл в сериала " Декстър " ), построил империята Fox News, който е упрекнат в полов тормоз. 

Кидман е в ролята на Гретхен Карлсън, отправила първите обвинявания против медийния магнат, довели до неговата оставка. Чарлийз Терон е неузнаваема в ролята на водещата Мегън Кели, която има основна роля при оттеглянето на изпълнителния шеф на Fox News. Роби, за разлика от партньорките си в лентата, ще изиграе фикционален събирателен персонаж – Кейла Поспизил, помощник-продуцент в малкия екран. 

Трите красавици се озовават в еднакъв асансьор, разменят си остри погледи, а героинята на Кидман подмята: " Тук е горещо... ", а по-късно се появява и надписът Fox News. Обещаващо начало на в действителност " гореща " история! 



Съвсем неотдавна тематиката беше наранена и от минисериала " Решаващият глас " (The Loudest Voice) с Ръсел Кроу в ролята на Ейлс, само че там абсурдът беше единствено част от описа за възхода и падението на медийния магнат. 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР